Sct Olai Gade 43A, 3000 Helsingør

Hyggelig lille byejendom 75 meter fra Helsingør Domkirke med stor flot lejlighed ledig for køber !

Ejendommen er en typisk byejendom med forretninger i stueplan og boliger på 1. sal hvor også tagetagen er udnyttet, så boligerne er i to plan. Tidstypiske lejligheder med masser af charme. Lejligheden over frisøren er den, der er gjort mindst ved i perioden, så den fremstår ret uspoleret uanset mange fristende stilskift i ejendommens levetid. Lejligheden over butikken har udviklet sig lidt efter lidt, og fremstår i dag som en rigtig lille perle med hygge, smukke løsninger og et ekstra toiletrum i tagetagen. Trappeopgangen deles mellem de to boliger. Butikken til venstre er en sød lille størrelse, hvor ting og sager kan skifte ejermand, eller en smykkekunstner eller tilsvarende vil kunne have en meget hyggelig base for at udleve sin drøm. Forretningen til højre har i rigtig flere årtier huset en legendarisk frisør. En stor personlighed, som har formået at køre sin helt egen stil meget suverænt.
Ejendommen består af flere ideelle anparter (i princippet som ejerlejligheder), og alle kan skifte ejer nu.

Ejendommen opvarmes med el-varme og kakkelovne, og fremstår meget charmerende. Facaderne trænger til en 'overhaling' (skaller lidt), men er eller ganske pæn.

Ud fra det koncept vil det være muligt efterfølgende for en køber, at sælge hver enhed for sig - altså at sprede ejerskabet.