Gurrevej 56A, 3000 Helsingør

Velbeliggende udlejningsejendom med et godt potentiale + byggemulighed

Her er en udlejningsejendom med potentiale. Ejendommen består af 5 boliger og to mindre erhverv. Beliggende på et meget synligt hjørne på en lokal indfaldsvej til centrum, og kun et par hundrede meter fra en større skole. Indkøbsfaciliteter i meget kort afstand herfra. Ejendommen er pudset mur med tegltag. Facaderne blev malet for et par år siden på et tilbud, som viste sig at være mindre god kvalitet, så ejendommen ville fremstå rigtig flot, hvis facaderne lige blev "løftet".

De to små forretningslejemål, er meget hyggelige. Det ene er idag indrettet med en frisører, og han er anden lejer inden for denne branche i ca. 10 år.

Det andet lille erhvervslejemål blev udlejet til en lille kiosk for få måneder siden. Boligerne er sådan i stand og indrettet, at de uden videre vil kunne genudlejes, hvis en lejer skulle fraflytte, men flere har nu boet her i en længere periode.

Der er en lille have på begge sider af ejendommen, og der er fra stuelejlighed udgang til have. Den ene lejlighed på 1. sal har en dejlig stor balkon med nogen udsigt.

En ret god ejendom for en lille håndværker, som kan genere en bygning/sammenbygning på den byggemulig, der er endnu - til ca. 100 m2.